Välkommen till nya karlssonsglas.se

Nya ägare och ny digital förpackning men samma stolthet, kunnande och kundfokus.

Det här känns spännande på så många sätt. Både den nya sajten men även möjligheten att få fortsätta utveckla det bolag som startade redan 1941 när Gunnar Karlsson startade Karlssons Snickeri. Vårt nya digitala hem ska förhoppningsvis vara ett lyft både estetiskt och tekniskt. Självklart anpassad för de flesta enheter. Surfar ni mot all förmodan in via en Nokia 3310 ber vi er vänligen att lägga tiden på Snake i stället.

Vad kan man förvänta sig av nya karlssonsglas.se? Förhoppningsvis en del matnyttig information och ett och annat ögongodis. Vi samarbetar med några av Sveriges ledande leverantörer inom glas- och bygghandel och vill ge er som kunder ett så bra intryck som möjligt av deras fantastiska produkter i kombination med våra installationer. Oavsett om det är fönster eller dörrar vi installerat, basturum eller inglasningar som vi skapat. Ta gärna en titt i inspirationsgalleriet eller håll utkik i nyhetsflödet för senaste nytt inom våra produkt och tjänsteområden.

Vad är då vår vision? Under en trevlig strategidag beslutade vi att Karlssons Glas ska vara det självklara valet för fönsterbytare, samt vara Norrlands största bilglasmästeri. Kaxigt? Jo lite. Realistiskt? Absolut!

Vi kommer att arbeta stenhårt för att vara det självklara valet för dig och därigenom uppfylla vår affärsidé.

Att genom en hög servicegrad, stort kunnande och kvalitativa produkter, skapa en fantastisk kundupplevelse oavsett kundönskemål.